HR 10000 Zagreb
+385 95 39 07 093
info@arupium.hr

O nama

Zašto odabrati Arupium?

Nudimo profesionalnu, proaktivnu, točnu i ažurnu uslugu vođenja poslovnih knjiga, što omogućava donošenje poslovnih odluka na vrijeme. Osim knjiženja poslovnih događaja i podnošenje propisanih obrazaca i izvještaja prema državnim institucijama, svojim klijentima pružamo savjetodavnu podršku. Prilagođavamo svoje usluge klijentima kako bismo ih oslobodili administracije i oslobodili vrijeme koje mogu posvetiti razvoju svoje osnovne djelatnosti.

Arupium je savjetodavno knjigovodsvto – kreativno, pametno i sigurno! Prilagođavamo se poslovnim potrebama klijenata, te kroz individualni pristup kreiramo rješenja koja će pružiti najbolje rezultate.

Osim knjiženja poslovnih događaja i podnošenje propisanih obrazaca i izvještaja prema državnim institucijama, svojim klijentima pomažemo u ostvarenju poslovnih ciljeva – od nas možete očekivati savjetodavnu podršku.

Specijalizirali smo se za knjigovodstvo za mala i srednja poduzeća, obrte, slobodna zanimanja, udruge i umjetničke organizacije.

Želite kvalitetno i uredno knjigovodstvo u skladu s propisima i zakonima te odgovarajućim poreznim savjetima za veću kontrolu i sigurnost u poslovanju? Vrlo rado ćemo vas savjetovati i preuzeti vođenje poslovnih knjiga.